Testimonials

Meixner Ferenc, Ügyvezető
Cégünk ügyvezetőjeként és csapatom mentoraként fő feladatom az üzleti tevékenység szervezése és irányítása, különös tekintettel a kiválasztási és közvetítési folyamatok professzionalitására.
16 év szakmai tapasztalatot hozok magammal, melyet német és osztrák tulajdonú multinacionális vállalatcsoportok magyarországi leányvállalatainál szereztem.
Szakmai pályám mérföldkövei: értékesítési hálózatért felelős ügyvezető az S-Bausparkasse, az Erste csoport leányvállalatánál (2 év), Igazgatósági osztály vezetője a Swäbisch Hall AG. leányvállalatánál – Fundamenta Lakástakarék-pénztár Rt. (1 év)
A Talanx AG. biztosítási vállalatcsoport leányvállalatánál (Posta Biztosító) 13 évig a Vállalatfejlesztési és minőségirányítási vezetői, illetve ezzel párhuzmosan 10 évig a személyzeti igazgatói pozíciókat töltöttem be.
A Meixner Consulting Kft. egy újonnan alapított egészségügyi munkaerő-közvetítő cég, ilyenek vagyunk:
Rátermettek, ügyesek, hozzáértőek!
Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem nyelvészetből és művészettörténetből, ösztöndíjasként Hamburgban és Lipcsében tanultam germanisztikát, ezt követően magyar-német gazdasági szakfordító képesítést szereztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen.
Beszélt nyelvek: magyar, német, spanyol, angol, francia, orosz

 

Knével Anita, Szervező
Fő feladatom a munkerő-közvetítési tevékenység háttérmunkájának szervezése, az iroda napi működéséhez szükséges feltételek biztosítása. Munkámban kiemelt hangsúlyt kap a hiteles információátadás, a megbízható kapcsolattartás az egészségügyi intézményekkel és az üzleti partnereinkkel.
Diplomámat a Budapesti Gazdasági Főiskola Turizmus és Vendéglátás szakirányán szereztem, eddig az üzleti szervezésben és kereskedelemben szereztem tapasztalatot.
Beszélt nyelvek: magyar, német, angol
Kutor Norbert, Tanácsadó
Egészségügyi képesítésemmel és ismereteimmel a szakápolók kiválasztási folyamatát támogatom tanácsadóként. Feladatom, hogy a kiválasztáshoz megalapozott szakmai hátteret biztosítsak, azaz a jelentkezők tapasztalatának valamint az egészségügyi intézmények elvárásainak  összevetésekor a meghatározó pontokat feltárjam, az fontos kérdéseket már az előkészítő szakaszban tisztázzam.
Szakápolóként és gyógytornászként végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, majd az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pszichológia Karán szereztem BA pszichológus képesítést.
Jelenleg az Eötvös Lóránd Tudományegyetem programtervező informatikus hallgatójaként képzem tovább magam, célkitűzésem, hogy a közeljövőben jelentősebb applikáció-fejlesztési projektekben vegyek részt. A Meixner Consulting weboldalának kialakítása is az egyik saját munkám.
Beszélt nyelvek: magyar, angol, francia