Meixner Ferenc, Ügyvezető


Cégünk ügyvezetőjeként és csapatom mentoraként fő feladatom az üzleti tevékenység szervezése és irányítása, különös tekintettel a kiválasztási és közvetítési folyamatok professzionalitására.
16 év szakmai tapasztalatot hozok magammal, melyet német és osztrák tulajdonú multinacionális vállalatcsoportok magyarországi leányvállalatainál szereztem.
Szakmai pályám mérföldkövei: értékesítési hálózatért felelős ügyvezető az S-Bausparkasse, az Erste csoport leányvállalatánál (2 év), Igazgatósági osztály vezetője a Swäbisch Hall AG. leányvállalatánál – Fundamenta Lakástakarék-pénztár Rt. (1 év)
A Talanx AG. biztosítási vállalatcsoport leányvállalatánál (Posta Biztosító) 13 évig a Vállalatfejlesztési és minőségirányítási vezetői, illetve ezzel párhuzmosan 10 évig a személyzeti igazgatói pozíciókat töltöttem be.
A Meixner Consulting Kft. egy újonnan alapított egészségügyi munkaerő-közvetítő cég, ilyenek vagyunk:
Rátermettek, ügyesek, hozzáértőek!
Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem nyelvészetből és művészettörténetből, ösztöndíjasként Hamburgban és Lipcsében tanultam germanisztikát, ezt követően magyar-német gazdasági szakfordító képesítést szereztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen.
Beszélt nyelvek: magyar, német, spanyol, angol, francia, orosz